April 21, 2016

Foreningens Historie

brimer2

Brimir blev grundlagt i 2009 da en ny generation af rollespillere overtog hvad der var tilbage af foreningen Krogen i Helsingør.

Krogen efterlod os vores lokaler, massere af udstyr og en arv at bygge videre på. I dag er foreningen stadig stationeret i Vapnagaard, hvor vi har vores lokaler med værksted, lager og plads til bræt- og bordrollespil. Dette er stadig Brimirs hjerte selvom vores medlemmer er mere spredte i Nordsjælland end de var i 2009.

Siden vores grundlæggelse som Brimir – Aktivt Rollespil Nordsjælland har vi været langt omkring indenfor Rollespilsmiljøet. Vi har siden 2007, så endda før vi officielt var Brimir, arrangeret rollespils sommerferieaktiviteter (SOAK) for børn i alderen 8-15 i Hillerød og Helsingør. Aktiviteten i Helsingør blev dog nedlagt og vi kører stærkt videre i Hillerød område i dag efter 14 succesrige år. Største delen af vores medlemmer er tidligere spillere af SOAK.
Brimir har tidligere afholdt en månedlig Vampire the Masquerade live kampagne “Utopia by Night” i Helsingør, afholdt to rollespils konventions kaldet “Ba-Con”, og deltaget til utallige live-rollespils scenarier og kampagner, med mange forskellige typer hold og karakterer.

Blandt disse scenarier er:

Praedia 2, hvor Brimir deltog med to hold: Det Kongelige Skattekammer, bestående af aristokrater og noble der kæmpede en nobel kamp for at beskytte Khare’s penge.  De Sorte Hunde, bestående af tidligere kriminelle, soldater og krigere der alle kæmpede for penge og var kendt som Sana’s bedste lejesoldatskompagni.
Praedia 3,

I dag er Brimir mest fokuseret på vores sommeraktiviteter i Hillerød, hvorfra mange af vores nyere medlemmer er kommet, hygge i foreningen og vores støtte til det store sommerscenarie Praedia som vi har været med til at støtte to gange.