April 21, 2016

Soak

I samarbejde med Hillerøds kommune afholder vi sommerferieaktiviteter i form af rollespil i de første 2 uger af skolernes sommerferie, og afholdes i skovene omkring Hillerød.
Vi ønsker som altid både nye og erfarne spillere og alt hvad du skal gøre for at deltage er at have betaling i hånden når du dukker op

Mere info nedenfor – vi glæder os til at se jer i skoven!

SOAK 2021

Efter at Covid-19 holdte os fra at fortsætte SOAKs historie sidste år, er vi stærkt tilbage, så længe at Danmark åbner op i den fart vi har i øjeblikket!
Så glæd jer! SOAK IS BACK!

Årets historie:

Flere år er gået siden skovens indbyggere slap af med havguden Hektalus, der forsøgte at oversvømme deres hjem. I den tid der er gået, har de 4 racer haft tid til at etablere sig og vokse, men selvom havet er langt væk, er der andre trusler der lurer i skyggerne. Både nye og gamle fjendskaber nærmer sig, og snart er tiden moden til at store planer går i gang – vil skoven bestå endnu en prøve?

Plottet er skrevet som en efterfølgning af plottet fra 2019, men selvom det betyder at der er en masse for tidligere spillere, så er plottet skrevet så nye spillere også kan få en masse glæde af historien og et indblik i vores fantastiske verden.

Tid

Uge 26 og 27 – Vi spiller mandag, tirsdag, torsdag og fredag

kl. 10:00-16:00

Lørdags spilgang den 3. Juli. Tid kommer senere

OBS: Sluttidspunktet kan variere med op til 15-30 minutter.
Lørdags spilgang er et 13+ arrangement, i stedet for vores normale overnatning.

Sted

Helledes Bakker, Gadevang

Af- og pålæsning af børn sker på savværkets parkeringsplads: Helsingevej 7, Hillerød. Der vil blive sat skilt op ved vejen.

OBS: det er ikke tilladt at køre ind i selve skoven!

Målgruppe

Historien er skrevet for børn på 8 – 15 år. Ældre er velkomne til at deltage.

Er dit barn 7 år, kan du tage en snak med arrangøren på P-pladen, og aftale de prøver spillet af den første dag de kommer. Så holder vi øje med dem, og vurderer om de er gamle nok til at deltage. Ved afhentning snakker vi med forældre om vores beslutning ift barnets deltagelse.OBS: Overnatning er for 13+

Pris

150 kr. pr. uge og 100 kr. for lørdags spilgangen.

Tilmelding må meget gerne sendes til soak@brimir.dk, betaling sker dog på stedet. (Dette er så vi kan få en fornemmelse af mængden af deltagere, så vi ikke overskrider Danmarks anbefalinger)

Betaling sker ved at du giver dit barn en konvolut i hånden med penge, og så krydser vi dem af som betalt nede i skoven.

Mad, drikke, andet

Der bliver serveret mad og drikke i skoven. Hvis dit barn har særlige mad/spisevaner, vil vi råde til at barnet har madpakke med.
Vi anbefaler at dit barn har egen drikkedunk med, som kan fyldes op.

Maden består af: kyllingepølser, kartofler, nudler, allround krydderi, bouillon. Der bliver serveret vand og saftevand.

Hvis dit barn har allergi der kræver medicin, f.eks. bi-stik allergi, råder vi til, at I giver barnet medicin med, samt gør en ansvarlig opmærksom på allergien og medicinen.

Lørdagsspilgang

Lørdagen i den første uge (uge 26) vil der være en spilgang i skoven for de lidt ældre af spillerne. Lørdagsspilgangen vil bestå af:

  • Mere info kommer

Lørdagsspilgangen har en aldersgrænse på 13+.

Tilmelding sker via mail: soak@brimir.dk.