April 21, 2016

Rollespil

Rollespillet er Brimir – Aktivt Rollespils Nordsjællands fundament.

Vi begrænser os ikke til en enkelt genre eller type rollespil. Så længe et arrangement lever op til vores medlemmers krav om underholdning og udfordring, er vi mere end parat til at være med. Oftest deltager vi i fællesskabet til andres arrangementer, i sær til større Live scenarier, enten som en samlet gruppe eller som individer – Andre gange er det os der arrangerer rollespil for foreningen eller for deltagere fra hele landet.
Normalt har vi i Brimir fokus på, at der er ét større liverollespil scenarie, vi tager til med ét eller flere Brimir-åbne hold. Dette vil sige hold hvor alle Brimir medlemmer er velkomne. Vi forsørger os altid at give muligheder ud til vores medlemmer, at kunne tage til flere scenarier og arrangementer om året.

Vi har i de sidste par år, deltaget til større sommerscenarier, med meget store hold. Det er ikke uset at Brimir-medlemmer udgør 1/4 eller 1/3 del af spillerne til et scenarie. Dette skete til Hexværk. Et 5 dages scenarie om sommeren, sat i det populære Witcher univers. Til dette scenarie mødte vi op med 4 hold, med 8 på hvert hold, og udgjorde 1/3 del af scenariets spillere.
Selvom vi er så mange, lægger vi stor vægt på at rollespillet kommer først! Så der er aldrig nogen frygt for at vi vælter et scenarie grundet flertal af deltagere.

I Corona tiderne, var det hårdt for alle rollespillere. Dette galt også os i Brimir – Aktivt Rollespil Nordsjælland. Vi har heldigvis nogle fantastiske medlemmer, der med fokus på sikkerhed og overholdning af corona-reglerne, lavede scenarier for vores medlemmer, da der ikke var nogle at tage til som normalt. Disse har været til stor succes og kan læses om under “Foreningens Historie”.

Her på siden vil man løbende kunne finde information om projekter vi er i gang med, eller scenarier som vi er i gang med at forberede os til.