April 21, 2016

Soak

I samarbejde med Hillerøds kommune afholder vi sommerferieaktiviteter i form af rollespil i de første 2 uger af skolernes sommerferie, og afholdes i skovene omkring Hillerød.
Vi ønsker som altid både nye og erfarne spillere og alt hvad du skal gøre for at deltage er at have betaling i hånden når du dukker op

Mere info nedenfor – vi glæder os til at se jer i skoven!

SOAK 2019

Grundet misforståelser er soak rollespil ikke kommet i Hillerød kommunes sommerferiekatalog i år. Vi beklager meget, men frygt ikke! Soak er her stadig og vil blive afholdt som sædvanligt – spred gerne ordet!

Årets historie:

Patrias konge er rasende! Så længe alle kan huske, har Patria med deres konge og uovervindelige gud i spidsen, vundet alle deres kampe, og erobret land efter land til deres imperium. Men pludselig dukkede en mystisk skov på i landets midte, og derfra ændrede alt sig. Helte fra en gammel verden fulgte med skoven, og sammen med imperiets gamle fjender sejrede de i et oprør, og besejrede Patrias onde prins.

Men Patrias gud er en kriger, og kongen vil have hævn! Så skovens folk og deres nye allierede må værne sig mod en fjende der er kendt som erobrere… Og i skyggerne og dybet selv gemmer der sig ukendte magter, som vender deres opmærksomhed mod skoven og de intetanende helte.

Tid

Uge 27 og 28 – Vi spiller mandag, tirsdag, torsdag og fredag

kl. 10:00-16:00

Overnatning den 6. Juli – den 7. Juli kl. 19:00

OBS: Sluttidspunktet kan variere med op til 15-30 minutter.

Sted

Helledes Bakker, Gadevang

Af- og pålæsning af børn sker på savværkets parkeringsplads: Helsingevej 7, Hillerød. Der vil blive sat skilt op ved vejen.

OBS: det er ikke tilladt at køre ind i selve skoven!

Målgruppe

Historien er skrevet for børn på 8 – 15 år. Ældre er velkomne til at deltage.

Er dit barn 7 år, kan du tage en snak med arrangøren på P-pladen, og aftale de prøver spillet af den første dag de kommer. Så holder vi øje med dem, og vurderer om de er gamle nok til at deltage. Ved afhentning snakker vi med forældre om vores beslutning ift barnets deltagelse.OBS: Overnatning er for 13+

Pris

150 kr. pr. uge og 100 kr. for overnatning

Ingen tilmelding behøves, betaling sker på stedet

Giv dit barn en konvolut med penge og et telefonnummer på forældre, så ordner vi det hele i skoven

Mad, drikke, andet

Der bliver serveret mad og drikke i skoven. Hvis dit barn har særlige madvaner, vil vi råde til at barnet har madpakke med.

Maden består af: kyllingepølser, kartofler, nudler, allround krydderi, bouillon. Der bliver serveret vand og saftevand.

Hvis dit barn har allergi der kræver medicin, f.eks. bi-stik allergi, råder vi til, at I giver barnet medicin med, samt gør en ansvarlig opmærksom på allergien og medicinen.

Overnatning

Fredag-lørdag i den første uge (uge 27) vil der være overnatning i skoven og rollespil for de lidt ældre af spillerne. Overnatningen vil bestå af:

  • Hygge, fjol og krigshistorier om bålet
  • Aftensmad i godt selskab
  • En workshop hvor vi lærer ungerne at bygge og spille en karakter, for at give en endnu feder oplevelse af rollespil
  • Lørdagen vil deltagerne vågne op til spil i de karakterer de har skabt, og prøve kræfter med rollespil på en ny og spændene måde

Overnatningen har en aldersgrænse på 13+ og et maksantal på 30 deltagere.

Tilmelding sker via mail: kontakt@brimir.dk, og det er først til mølle princippet