April 21, 2016

Soak

Vores årligt tilbagevendende sommer arrangement Soak (kort for sommer aktivitet) løber igen i år af staben i skovene omkring Hillerød. Vi ønsker som altid nye og erfarne spillere velkommen til arrangementet hvor Dunkelskovens skæbne endnu en gang er på spil.

Årets Introtekst 2017

Mørket, der i mange år har kvalt Brallmir skoven, er endeligt blevet besejret! Sammen har de mange racer i skoven fået slået dødsridderne tilbage, og med Skovheksen Adalene trukket ned i dødens rige, er racerne vendt tilbage til deres interne krig omkring hvem der har ret til at bosætte sig i skoven. Dyrefolket, som altid har ment at skoven var deres, er nu endnu mere besat på at få de andre racer ryttet af vejen. Menneskene, som har fået lavet sig en stor handelsby, er fastslået på at forblive i skoven med dets masse resourcer og handelsmuligheder. Halvelverne har endelig fundet et sted med magi nok til deres eksperimenter og deres forsøg på, at blive fuldblodselvere måske har en chance for at lykkes.

Ikke nok med at de tre racer allerede næsten har udslettet Stenfolket og deres oldgamle kultur, så er der også kommet en stamme af vilde orker til skoven, som håber på at finde værdig modstander der kan sende dem til deres forfædre!

Men med orkernes kommen, er et gammelt mørke ved at vende tilbage til skoven. Et mørke, der har været gemt i ly af Heksedronningens krig mod skoven, som nu er trådt frem fra sit skjul og hungrer efter skovens racers udslettelse.

Vil de fire racer kunne se igennem deres stridigheder og stå sammen mod den nye trussel, eller vil de gå deres undergang i møde?

Praktisk Information

Tid: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag i uge 26 og 27.  Kl. 10-16 (Overnatning vil være d. 30.-1. med afslutning kl. 12)

Sted: Skov P-pladsen ved Helledes Bakker, Gadevang (150 m. fra afkørselsvejen ”Helsingevej 7, Hillerød” mod Kagerup; følg skiltning ved p-pladsen).

Pris: 150 kr. pr. uge + 100 kr. for overnatning. Tilmelding og betaling sker på stedet (Tilmelding til overnatning skal ske på stedet, senest dagen før).

Historien er skrevet til 8-15 årige. Ældre må selvfølgelig gerne deltage. OBS: Overnatning er for 13+ årige.

Skriv til kontakt@brimir.dk for yderligere informationer!

Regelsæt 2017

[Download]