April 21, 2016

Rollespil

Rollespillet er Brimirs fundament.

Vi begrænser os ikke til en enkelt genre eller type rollespil. Så længe et arrangement lever op til vores krav om underholdning og udfordring er vi mere end parat til at være med. Nogle gange deltager vi i fællesskab til andres arrangementer, enten som en samlet gruppe eller som individer – Andre gange er det os der arrangerer rollespil for foreningen eller for deltagere fra hele landet.

I den sidste tid har vi primært fokuseret på store sommerscenarier, bl.a. Praedia (både som arrangører og deltagere) og Rænkespil.

Her på siden vil man løbende kunne finde information om projekter vi er i gang med eller scenarier som vi er i gang med at forberede os til. Se eventuelt også vores facebook gruppe for diskussioner og opdaterede informationer om workshops og lignende.

Tronspillet (uge 29 2017)

Brimir deltager atter i et af de store sommerscenarier, der præge det danske rollespil.

Denne gang er det i Game of Thrones verdenen, 200 hundrede år før den kendte serie A Song of Ice and Fire, hvor at der er turmult omkring den næste arving til Jerntronen. Lannisterfolket har sendt en stor samling af sine undersåtter ud til Harrenhall hvor stormødet vil blive holdt. Hvad vil der mon ske i lejren omkring de prægtige Lords fra De Syv Kongeriger, i en verden af politisk intrige og mordforsøg ventende omkring hvert et hjørne?

Vil Brimir med dets hold af en ridder og hans følge, få deres faldne Lords magt tilbage. Eller vil de falde i forsøget?

Praktisk Info

Scenariet afholdes fra d. 18 Juli til og med d. 23 juli 2017.
Betalingsfristen er d. 1 juni og  som altid vil Brimir medlemmer få 50 kr. i rabat hvis de tager med som del af vores hold.